したらばTOP ■掲示板に戻る■ 全部 1-100 最新50 | |

英語日記スレ

6イーブイちゃん(しょぼ黒・ぼんD):2025/01/06(月) 05:10:56
copilotに作ってもらったものをたまに貼るかも。

英語学習用の英語日記のサンプルを200単語程度で作ってください。それの日本語訳も欲しいです。
もちろんです。以下に英語日記のサンプルとその日本語訳を示します。

English Diary Sample: Today was a productive day. I started my morning with a refreshing jog in the park. The weather was perfect, with a gentle breeze and clear skies. After my jog, I had a healthy breakfast consisting of oatmeal, fruits, and a cup of green tea. I then spent a few hours studying English. I focused on improving my vocabulary and practiced speaking by reading aloud. In the afternoon, I met up with a friend for lunch at a cozy café. We talked about our plans for the upcoming weekend and shared some laughs. In the evening, I attended an online English class, where we discussed various topics and practiced conversation skills. Before going to bed, I read a chapter from an English novel. Overall, it was a fulfilling day, and I feel more confident in my English skills.

Japanese Translation: 今日は生産的な一日でした。朝は公園で爽やかなジョギングから始まりました。天気は完璧で、そよ風と晴れ渡った空が広がっていました。ジョギングの後は、オートミール、フルーツ、そして一杯の緑茶という健康的な朝食を取りました。その後、数時間英語の勉強に費やしました。語彙力の向上に集中し、声に出して読むことでスピーキングの練習をしました。午後には、友人とランチをするために居心地の良いカフェで会いました。週末の計画について話し、笑いを共有しました。夕方には、オンラインの英語クラスに参加し、さまざまなトピックについて議論し、会話のスキルを練習しました。寝る前には、英語の小説の一章を読みました。全体的に充実した一日で、英語のスキルに自信がつきました。

新着レスの表示

名前: E-mail(省略可)

※書き込む際の注意事項はこちら

※画像アップローダーはこちら

(画像を表示できるのは「画像リンクのサムネイル表示」がオンの掲示板に限ります)

掲示板管理者へ連絡 無料レンタル掲示板